Ciclisme

Soler, abonat al top 10

Ciclisme. El català del Movistar ha acabat firmant una setmana rodona amb bones actuacions en alt i en la contrarellotge i amb el vuitè lloc final

Al Movistar tenen clar que el 2017 és un curs clau per a la progressió física i esportiva del vilanoví Marc Soler, que afronta la tercera temporada al conjunt navarrès amb ganes de treure’s les males sensacions després d’un 2016 en el qual va plegar abans d’hora per culpa d’una lesió després de caure en la Bretagne Classic de Plouay. El català està complint les millors expectatives i s’està erigint en un ciclista amb un futur esplèndid.

Soler ha acabat vuitè en la general de la Volta a Suïssa culminant una setmana excel·lent en la qual ha exhibit tot el potencial. Ha brillat a la muntanya amb dos finals en alt entre els deu primers i també en la contrarellotge final, en què va registrar la novena posició en una etapa exigent de gairebé 30 km i en què va quedar a menys d’un minut d’un dels referents mundials de l’especialitat, l’australià Rohan Dennis.

Els resultats del vilanoví són una continuïtat del seu bon moment. Abans de Suïssa havia firmat el cinquè lloc en les Hammer Series a Limburg, el cinquè en el Gran Premi Miguel Indurain i, per damunt de tot, la tercera posició en la Volta a Catalunya, una prova del circuit mundial com la Volta a Suïssa.

Encara que l’equip ha repetit que encara no el vol portar a cap gran volta per etapes, qualsevol circumstància podria accelerar el debut en la Vuelta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)