Tennis

Federer esvaeix dubtes a Halle

Tennis. El suís passa la prova contra Mischa Zverev i jugarà avui els quarts de final contra Florian Mayer

El suís Roger Federer (1) va obtenir ahir contra l’alemany Mischa Zverev a Halle el seu triomf número 1.101 en l’ATP i va segellar l’accés als quarts de final per 7-6 (4) i 6-4. L’helvètic va perdre a Stuttgart en el seu debut sobre herba contra el veterà Tommy Haas –el teutó ha anunciat la retirada a final de curs als 39 anys–, després d’haver estat dos mesos i mig inactiu, i ara comença a agafar la forma amb l’objectiu de Wimbledon a l’horitzó, tot i que encara no ha arribat, ni de bon tros, al zenit del seu nivell. Zverev està fent una bona temporada i és el 29è de l’ATP. Va ser, per tant, una bona pedra de toc. Federer va desaprofitar tres pilotes de set en el primer acte amb 5-4, però va saber resoldre el tie-break. En el segon va fer el trencament en el novè joc (5-4) i no va fallar en el posterior. El suís, que atresora vuit títols a Halle, se les haurà amb l’alemany Florian Mayer, que va superar el francès Lucas Pouille. Les noves generacions russes es trobaran també a quarts, perquè Karen Khatxanov va vèncer per 3-2 i retirada el japonès Kei Nishikori (4), i el jove de 19 anys Andrei Rublev va derrotar un altre compatriota, Mikhaïl Iujni. Els altres dos partits els jugaran el castellonenc Roberto Bautista (7) contra l’alemany Alexander Zverev (4) i el francès Richard Gasquet contra el tennista holandès Robin Haase.

En el torneig de Queen’s, el croat Marin Cilic (4) va segellar l’accés als quarts de final contra el nord-americà Stefan Kozlov. El seu rival serà el també nord-americà Donald Young. També va passar el toledà Feliciano López, que s’enfrontarà amb el txec Tomas Berdyh (7). Els altres duels d’avui són: Querrey-Muller i Dimitrov (6)-Medvedev.

Pel camí de Wimbledon

Pel que fa als altres primeres espases del tennis mundial i a la seva preparació de cara a Wimbledon –del 3 al 16 de juliol–, Rafa Nadal s’està entrenant a Mallorca i debutarà enguany sobre herba a l’All England Club després d’haver renunciat a Queen’s per prescripció mèdica. El manacorí està més a prop del número 1 perquè Andy Murray va cedir tot just començar a Queen’s. Novak Djokovic, per la seva banda, ha acceptat la invitació del torneig d’Eastbourne, que es juga la setmana abans del Grand Slam. El serbi no jugava un torneig la setmana prèvia a Wimbledon des del 2010. Djokovic va anunciar que faria una aturada després de caure en els quarts de Roland Garros contra Dominic Thiem.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)