Ciclisme

Soler, a un pas del podi

Ciclisme. El ciclista català del Movistar es queda a 23 segons del tercer lloc en la contrarellotge del campionat d’Espanya, que va guanyar el seu company Jonathan Castroviejo

El ciclista vilanoví Marc Soler (Movistar) va ser quart en la contrarellotge elit del campionat d’Espanya, que es va disputar ahir a Sòria. El català es va quedar a 23 segons del podi, que va tancar el seu company d’equip Jesús Herrada.

Tal com s’esperava el gran favorit, Jonathan Castroviejo, també del Movistar, no va perdonar en una distància ideal per a les seves característiques (40 km) i va marcar clarament el millor temps (53.21) i es va endur el títol. El de Getxo, quart en la contrarellotge dels Jocs Olímpics, va superar Mikel Landa (Sky), que va mostrar un excel·lent nivell de cara al Tour (54.34) en una especialitat que no és la seva. Més fluix va estar Ion Izagirre (Bahrain), a més de dos minuts del vencedor.

Elit UCI
1r. J. Castroviejo (Movistar) 53:26
2n. M. Landa (Sky) 54:34
3r. Jesús Herrada (Movistar) 54:51
4t. M. Soler (Movistar) 55:14
5è. I. Erviti (Movistar) 56:09
6è. V. De la Parte (Movistar) 56:19
7è. I. Izagirre (Bahrain) 56:33
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)