Més esport

Cap nen sense bigoti

Solidaritat. El futbolista Xavi, la nedadora Gemma Mengual i el tennista Àlex Corretja se sumen a la campanya de recollida de llet

El futbolista Xavi Hernández, la nedadora de natació sincronitzada Gemma Mengual i el tennista Àlex Corretja se sumen a la campanya de recollida de llet Cap nen sense bigoti. Divendres passat es va acabar la recollida física de llet, que s’ha desenvolupat des del 12 de juny a les 5.097 oficines de CaixaBank a tot l’Estat i a centres associats d’Obra Social La Caixa a favor de les famílies en risc d’exclusió social. Fins al dia 15 de juliol, es podran fer donatius econòmics a través dels canals electrònics següents: Línia Oberta, CaixaMòbil i SMS amb la paraula LLET al 28024. També es pot fer una aportació al lloc web www.granrecollidadellet.cat. Avui, 215.112 persones a Catalunya —de les quals més de 37.000 són nens d’entre 1 i 16 anys— tenen dificultats per accedir al consum d’aliments bàsics com la llet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)