Tennis

Federer en estat pur

Tennis. El suís apallissa Zverev i obté el seu novè títol a Halle

El colofó a la setmana fantàstica de Roger Federer al torneig alemany de Halle va ser un 6-1 i 6-3 en 53 minuts incontestable contra la jove figura alemanya Alexander Zverev en una final de discurs únic en què es va revenjar sense contemplacions i per la via ràpida de la derrota que li va infligir el teutó en la semifinal de l’any passat.

El geni, que esdevé el campió més veterà de la història del torneig, suma el seu 92è títol en 140 finals jugades i obté el novè a Halle, arriba per primer cop a aquesta xifra en un mateix torneig i es converteix en el segon que ho aconsegueix en qualsevol competició ATP rere Nadal. Federer, que va tenir un petit incident quan va ser eliminat a Stuttgart en el deu debut contra Tommy Haas, referma la seva condició de màxim favorit per al torneig de Wimbledon i segueix completant una temporada espectacular en què també es va endur l’obert d’Austràlia i els Masters 1.000 de Miami i Indian Wells. Federer va evitar qualsevol intent de Zverev d’allargar els punts amb intercanvis i va tancar els punts amb la volea marca de la casa, grans deixades –sobretot en el primer set– i fent molt mal amb les restades. Tens, Zeverv va entregar el primer acte en només 23 minuts en què no va ensumar cap pilota de break. De fet, el suís només va cedir tres punts amb el seu servei, una exageració. El teutó va reaccionar amb timidesa en el segon acte però es va fer mal en un turmell intentant arribar a una diabòlica deixada i es va esbravar.

Gran triomf de Feli

Al torneig de Queens, el toledà i jugador del RCT Barcelona Feliciano López va salvar una pilota de partit i va obtenir un títol de gran valor contra el croat Marin Cilic (4): 4-6, 7-6 (2) i 7-6 (8). López –32è de l’ATP als 35 anys– va fer valer la qualitat del seu servei i volea i va demostrar que és un gran especialista en herba després d’haver estat finalista en el torneig de Stuttgart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)