Futbol sala

El primer pas europeu

Futbol sala. El Luparense italià –amfitrió–, el Gyor hongarès i el Churdim txec, rivals del Barça en la Main Round de la UEFA Futsal Cup

El Barça Lassa va saber ahir els tres rivals amb els quals s’enfrontarà en la Main Round, la primera fase en què participarà en el retorn a la UEFA Futsal Cup tres anys després. Els blaugrana han quedat enquadrats amb el Luparense italià, l’amfitrió de la cita, que es disputarà entre els dies 10 i 15 d’octubre, el Gyor hongarès i el Churdim de la República Txeca. Els tres primers classificats del grup accediran a l’Elit Round, la fase que ja dona el bitllet definitiu per a la final a quatre de la màxima competició continental. Tot i l’aparent favoritisme del Barça Lassa, el mànager general de la secció, Txus Lahoz, no vol llançar les campanes al vol. “Són equips que ens coneixen bé, coneixen la lliga espanyola. I en aquesta competició qualsevol errada es paga. Hem d’anar amb compte. No serà fàcil”, va dir Lahoz després del sorteig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)