Esports de muntanya

Núria Picas sempre torna

Curses de muntanya. S’imposa en la mitja marató de la Buff Epic Trail en la primera cursa que corre després de superar una pneumònia

Núria Picas va imposar-se en la primera cursa que disputa després superar la pneumònia que va tenir durant l’ascensió al Makalu. La corredora de Manresa, més avesada a les llargues distàncies, va participar en la prova de mitja marató (21 km) de la Buff Epic Trail, en la qual va aconseguir la victòria amb un temps de 2 hores, 55 minuts i 21 segons. Picas es va posar líder en el quilòmetre 15, després de superar Clémentine Geoffray, que va acabar segona (3h00:10). El tercer lloc del podi va ser per a Imma Boada (3h13:19). La cursa masculina va ser molt més ajustada i no es va decidir fins als últims metres. Ismail Rzaga, que havia abandonat la marató el dia abans, es va refer d’una caiguda en l’inici de la prova i es va endur el triomf (2h18:53). Jo Forseth (2h19:06) i Juan Javier Jiménez (2h19:29) van ser segon i tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)