Atletisme

Lluïsa Mitjà, or en l’estatal júnior

Atletisme. La corredora figuerenca va aconseguir la medalla d’or en els 400 m tanques del campionat d’Espanya júnior, disputat a Granollers, amb la tercera millor marca espanyola de l’any

L’atleta del Playas Castellón Lluïsa Mitjà va obtenir la medalla d’or, l’única de la delegació catalana, en el campionat estatal disputat a Granollers els dies 8 i 9 de juliol. El podi el van completar Nerea Bermejo (Grupompleo Pamplona Atlético) i Laia González (Simply-Scorpio 71).

L’atleta figuerenca va obtenir la victòria en els 400 metres tanques amb un temps d’1:00.77, la seva millor marca personal, que fins llavors era d’1:00.85 (2015). Amb aquest temps, Mitjà va aconseguir la tercera millor marca de la temporada, només superada pels temps de la catalana Sara Gallego i la madrilenya Carla García.

Amb aquesta medalla d’or Lluïsa Mitjà completa una temporada per emmarcar en la qual s’ha proclamat campiona de Catalunya júnior i en la qual també va aconseguir la medalla de bronze en el català absolut, a més de diverses medalles en altres proves disputades pel territori espanyol, com per exemple la de plata obtinguda en el IV GP de Castelló-Memorial José Antonio Cansino.

També va aconseguir una medalla l’atleta de l’AA Palamós Santiago Catrofe, que va obtenir la medalla de plata en els 1.500 m amb un temps de 4:08.18. Catofre, tot i accedir a la final amb el millor temps de les semifinals, no va poder superar el corredor del FC Barcelona Adrián Montenegro.