Futbol sala

Futbol sala

Derbi matiner en la lliga

Futbol sala. El Catgas Energía Santa Coloma i el FC Barcelona Lassa es veuran les cares tot just en la tercera jornada de divisió d’honor

El sorteig del calendari de lliga de divisió d’honor va donar un derbi català, entre el Catgas Energía Santa Coloma i el FC Barcelona Lassa, ben matiner, tot just en la tercera jornada del campionat, que es disputarà el 30 de setembre. En la segona volta, l’equip colomenc visitarà el Palau Blaugrana just després del parèntesi nadalenc, el cap de setmana del 6 i 7 de gener, en la 18a jornada de lliga. El conjunt d’Óscar Redondo debutarà al pavelló de Jacint Verdaguer el 15 de setembre contra el Plásticos Romero Cartagena, que el curs passat va ocupar la 14a posició, al llindar del descens. Més complicat es preveu el debut del Barça, que visitarà la pista de l’Aspil Vidal Ribera Navarra. L’estrena al Palau serà el cap de setmana següent contra el Palma Futsal i el Catgas visitarà el Jaén en la segona jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)