Rugbi

Eli Martínez, a punt

Rugbi. La jugadora del GEiEG, que ha format part de la selecció estatal de ‘seven’, dona per superada la lesió que la va tenir onze mesos fora

Elisabet Martínez va disputar el cap de setmana passat les sèries mundials de Kazan amb la selecció de seven, de la qual va ser la capitana en els Jocs l’estiu passat. La jugadora del GEiEG, que després de la cita olímpica va aturar-se per resoldre els seus problemes al genoll i ha estat onze mesos fora dels terrenys de joc, valorava el seu estat físic en una entrevista al diari Marca: “El millor és que he tornat a gaudir molt de tot, del joc i de les companyes. Hi vaig anar per agafar bones sensacions i ho he fet.” La grupista té previst fer un altre pas endavant en la seva recuperació, la setmana que ve a Anglaterra amb la selecció de XV. “L’equip compta amb gent molt nova, jove i amb força. L’any que ve serà un any de formació i de fer l’equip fort”, va dir Martínez sobre el GEiEG, que el curs passat va baixar de la divisió d’honor femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)