Atletisme

Canales brilla a Nairobi

Atletisme. El corredor del GEiEG, al mundial juvenil amb Hondures, va accedir a les semifinals dels 400 amb 47.85, que seria rècord estatal

Josué Canales (GEiEG) disputa avui les semifinals dels 400 metres del campionat del món juvenil, que es disputa a Nairobi (Kenya), en el qual el grupista corre per la selecció d’Hondures. Campió estatal de la distància en pista coberta i dels 800 a l’aire lliure, ahir va ser quart de la seva sèrie amb un registre de 47.85, que seria el rècord estatal de la seva categoria. Canales ja acreditava el desè millor temps dels 39 atletes inscrits en els 400 metres i la quarta dels nascuts el 2001 –la millor és la de l’etíop Melkamu Assefa (46.85)–. La final dels 400 serà demà.

Canales va arribar a Nairobi dimarts acompanyat del seu entrenador, el també grupista Josep Badosa. Inscrit també en els 800 –el seu millor registre, 1:52.41, era el divuitè dels trenta participants–, finalment no va disputar les dues voltes a la pista per decisió tècnica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)