Natació

Ona Carbonell arriba al mundial en el millor moment

Natació sincronitzada. La directora tècnica de la selecció estatal, Ana Montero, confirma a L’Esportiu el bon estat de forma de la nedadora del CN Sabadell i assegura que “aspira a tot”

Des de diumenge, l’equip estatal de natació sincronitzada és a Budapest per disputar el campionat del món. Avui, el dia en què s’inaugura la competició, començaran el seu camí, que acabarà el dissabte 22 de juliol. La primera a entrar en escena serà Ona Carbonell, que competirà en solo tècnic i, juntament amb la prometedora Paula Ramírez, en duet tècnic. La nedadora del CN Sabadell, de 27 anys, és la indiscutible figura de l’equip espanyol. “Noto que he arribat a un nivell molt més alt del que he tingut en anys anteriors, però s’ha de veure com competeixo i com ho fan les meves rivals”, assegura. “Aspira a tot, arriba en el seu gran moment”, corrobora des de Budapest a aquest diari la madrilenya Ana Montero, directora tècnica del combinat estatal. “L’Ona i la Paula Ramírez formen un duet que, si clava els seus exercicis, pot ser la sorpresa i ficar-se a dalt de tot”, hi afegeix. L’entrenadora d’aquest duet és la catalana Esther Jaumà.

Pel que fa al duet mixt, entrenat per Gemma Mengual i format per Pau Ribes i Berta Ferreras, començarà a competir demà i, si aconsegueix classificar-se, diumenge disputarà la final. “Estan en fase de compenetració, aquest serà el seu primer mundial”, explica Ana Montero.

Quant a la resta de l’expedició catalana, Meritxell Mas, Helena Jaumà i Ariadna Ariso competiran, a les ordres de la catalana Anna Vives, en equip i combo la setmana vinent. “Estem en clara progressió, cada dia les noies competeixen millor tot i la seva joventut. Per a moltes d’elles és el primer mundial. Lluitarem per les finals de totes les rutines”, sosté la directora tècnica de la selecció estatal de natació sincronitzada.

LA FRASE

Ona Carbobell (CN Sabadell) Solo i duet Paula Ramírez (CN Kallípolis) Duet i equip Meritxell Mas (CN Granollers) Equip i combo Pau Ribes (CN Granollers) Duet mixt Berta Ferreras (CN Kallípolis) Duet mixt, equip i combo Helena Jaumà (CN Granollers) Equip i combo Ariadna Ariso (CN Granollers) Equip i combo Leyre Abadia (Real Canoe) Equip i combo Julia Echeberria (Sincro Retiro) Combo Carmen Juárez (Sincro Retiro) Equip i combo Alisa Ozhogina (Sincro Sevilla) Equip i combo Sara Saldaña (Sincro Retiro) Duet, equip i combo Blanca Toledano (Real Canoe) Equip i combo
Si l’Ona i la Paula claven els seus exercicis en duet poden ficar-se a dalt de tot
Ana Montero
DIRECTORA TÈCNICA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)