Ciclisme

Fabio Aru

Ciclista de l’Astana

“No puc seguir tothom que ataca”

El líder del Tour, l’italià Fabio Aru, va viure una etapa amb sensacions agredolces. Va mantenir el lideratge i va controlar Froome, però va perdre el seu lloctinent més valuós, Fuglsang, i també va descobrir que és impossible que ell sol pugui defensar el mallot groc. “Avui sabia que Landa intentaria escapar-se, però no puc seguir tot el món; a partir d’ara no li donaré més marge.”

El sard entén que l’etapa, per als espectadors, va ser fabulosa: “Des del punt de vista de l’espectacle ha estat una etapa curta i plena d’emocions. M’han atacat diverses vegades, però ha pogut defensar-me amb calma gràcies a l’experiència dels últims anys.” “Froome és el principal rival perquè les diferències són molt petites i ara l’Sky pot gestionar la carta de Landa, el vaig tenir de company i sé que ara està molt fort.”

Froome va admetre que l’atac de Landa formava part de l’estratègia de l’Sky: “Per nosaltres era una situació perfecte. Ell està molt bé i és molt prop a la general, estem jugant en equip.”

Uran, per la seva banda, va admetre que el seu objectiu era atacar en el descens final per retallar els 35 segons que li porta Aru a la general: “Ha estat una etapa molt explosiva, al final he resistit amb els millors i això és el que compta.”

LES REACCIONS

Des del punt de visa de l’espectacle ha estat una etapa curta i plena d’emocions
Fabio Aru
ASTANA
L’atac de Landa ha estat estratègic, està molt fort i ens permet jugar en equip
Chris Froome
SKY
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)