Atletisme

Maria Vicente, campiona del món

Atletisme. L’atleta de l’Hospitalet va batre el seu propi rècord (5.612 punts) en el mundial juvenil que es disputa a Kenya en una jornada en què Jaël Bestué es va classificar per a la final dels 200 m amb la segona millor marca

L’atleta de l’ISS-l’Hospitalet Maria Vicente, de setze anys, es va convertir ahir a Nairobi (Kenya) en la primera atleta catalana de la història que guanya la medalla d’or en un campionat del món juvenil. Vicente es va imposar en l’heptatló amb un nova marca personal i rècord d’Espanya (5.612 punts) després d’una lluita molt disputada amb l’alemanya Johanna Siebler.

Després de completar divendres una jornada excepcional ahir Vicente va començar trencant la barrera dels sis metres en el salt de llargada (6,05, marca personal). Després va tenir l’únic ensurt del campionat. Va llançar la javelina a 30,90 i Siebler se li va acostar a només deu punts. En els 800 m la catalana va marcar perfectament la seva rival (2:33.22) i va assegurar un títol que la converteix en una de les grans esperances de l’atletisme català.

Tampoc va fallar l’altra gran figura de l’atletisme català a Nairobi. Jaël Bestué (Club Muntanyenc Sant Cugat) es va classificar per a la final dels 200 m després de fer la seva segona millor marca en les semifinals (23.81), a deu centèsimes del seu rècord de Catalunya. Ahir només va ser més ràpida que ella l’alemanya Talea Prepepens (23-64).

Al matí, en els 5 km marxa, Mariona Garcia (FC Barcelona), va ser 12a.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)