Natació

Natació sincronitzada

A les portes de la segona medalla

Natació sincronitzada. Ona Carbonell disputa avui (11 h, Teledeporte) la final del solo lliure després que dilluns acabés en segon lloc la fase preliminar. Ahir, el conjunt espanyol va tancar en sisena posició la final de la rutina tècnica

És inconformista de mena, Ona Carbonell. La catalana, que fa un parell de dies es va penjar la medalla de plata del mundial de Budapest en la disciplina del solo tècnic, està a les portes d’una nova medalla. Carbonell igualarà avui la gran referent de tots els temps de la sincronitzada espanyola, Gemma Mengual, en la xifra de medalles en cites mundialistes (20) i no es conforma amb fer-ho amb una plata. “Crec que he fet bon exercici però puc polir el final per acostar-me a la primera posició”, va comentar la barcelonina després de la fase preliminar de dilluns, en què va acabar segona. Aleshores, la russa Kolesnichenko va acabar amb 95.500 i Carbonell va fer un registre de 94.166.

Sisè lloc per al conjunt

El renovat equip espanyol –només Meritxell Mas i Paula Ramírez repeteixen respecte als Jocs de Rio de Janeiro 2016– va acabar en sisena posició la final de la rutina tècnica. L’equip rus (96.080) va pujar al graó més alt del podi, Xina (94.216) va acabar en segon lloc i Japó (93.159) va tancar el caixó. Ucraïna i Itàlia també van acabar per davant d’un conjunt espanyol que va aconseguir pujar una posició respecte al preolímpic de Rio, on Canadà les va superar. És un símptoma de millora per a un combinat molt jove que ha viscut un gran procés de canvis en els darrers mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)