Ciclisme

Chris Froome

Ciclista de l’Sky

“He notat molt bones sensacions”

Chris Froome va resoldre amb solidesa la primera etapa alpina i va fer un pas de gegant per celebrar el quart Tour. Més ferm que dies enrere i ben protegit per l’equip va domesticar els rivals i va poder respondre els atacs. Al final va reconèixer que estava sorprès pel defalliment d’Aru: “M’esperava el contrari, que ataqués, però la tercera setmana posa a prova a tothom, un mal dia no et perdona. El meu equip ha estat brillant, malgrat que estàvem sota pressió. El líder va reconèixer que s’havia notat millor que a la segona setmana als Pirineus: “Notava unes sensacions tan bones que m’he dit que podia controlar tots els rivals”. El britànic es veu tan fort i tan vencedor que inclús pensa en que el basc Mikel Landa l’acompanyi al podi: “Seria increïble que Landa acabés al podi. Es troba bé i ha mostrat fortalesa al Galibier. M’ha ajudat molt durant l’ascens i després encara ha tingut forces per acabar entre els favorits”.

L’immediat perseguidor, el colombià Rigoberto Uran, es va mostrar ambiciós: “El Galibier és un final molt dur i ja som segons a la general i seguirem treballant”. I va afegir: “S’han guanyat alguns segons importants. Hem distanciat Aru, que és un ciclista que s’ha de tenir en compte fins al final. Ha estat una bona etapa per mi”. Mentre que el francès Romain Bardet es va mostrar crític amb el comportament del colombià: “Uran no ha donat gaires relleus. S’ha limitat a agafar bonificacions a meta. Ja veurem què passa demà”.

Mentre que el principal derrotat, Aru, va admetre que no havia tingut energia per estar amb els millors. “He perdut temps i no puc estar content, però el Tour acaba diumenge. No ha estat una jornada positiva. He perdut respecte els meus rivals i hauré de continuar intentant-ho”. El sard no es dóna per vençut i assegura que ho provarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)