Waterpolo

Un senyor correctiu

Waterpolo. Sèrbia, actual campiona olímpica i mundial, supera sense miraments la selecció espanyola, que dirigeix David Martín

Espanya 5 sèrbia 11

ESPANYA:López Pinedo, Munárriz, Del Toro, Minguell, Fran Fernández, Mallarach (1) i Gutiérrez -equip inicial-; Granados, Bustos (2), Barroso (1), Español (1) i Tahull.SÈRBIA:Mitrovic, Rasovic, Pijetlovic (1), Jaksic, Filipovic (2), Prlainovic (2) i Mitorvic (1) -equip inicial-; Mandic (1), Randelovic, Cuk (1), Ubovic (2) i Aleksic (1).PARCIALS:1-3, 0-2, 2-3 i 2-3.ÀRBITRES:Alexandrescu i Dykman.

No va donar cap opció la totpoderosa Sèrbia a la selecció espanyola, que, amb la derrota d’ahir, cau a la cua de la classificació del grup C. Tot i avançar-se en una de les primeres ocasions del duel, l’equip que dirigeix David Martín ja va veure des d’un principi que el potencial serbi era inabastable. “Encara ens queda molta feina per construir l’equip. Hem de saber gestionar les diferents situacions dels partits”, va comentar el seleccionador. Alejandro Bustos, per partida doble, Albert Español, Blai Mallarach i Barroso van fer els gols d’un conjunt espanyol que, demà, es jugarà el darrer lloc del grup davant la feble Sud-àfrica. Els resultats de la darrera jornada del grup determinaran els enquadraments dels vuitens de final del torneig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)