campionat del món

Perd i queda fora dels quarts

Waterpolo. La selecció espanyola no va estar gens encertada contra Rússia en els vuitens de final, i demà s’enfrontarà a Kazakhstan en la lluita de la novena a la dotzena posició

ESPANYA 10 RÚSSIA 11

ESPANYA:López Pinedo, Munarriz (1), Granados, De Toro, Bustos, Minguell (1), B arroso (1), Español (2), Tahull (4), Fernández (1), Mallarach i Gutiérrez.RUSSIA:Statsenko, Lazarev, Vasilyev, Dereviankin (2), Bugaychuk (1), Ashaev, Merkulov (3), Nagaev (2), Suchkov, Kholod, Lisunov (3), Shepelev i Korneev.PARCIALS:2-3, 2-4, 3-3 i 3-1.

La selecció espanyola va ser derrotada per Rússia en els vuitens de final i jugarà per la novena a la dotzena posició del mundial. Espanya no va estar gens inspirada i no va tenir encert ni en atac ni en defensa, i gairebé sempre va anar per darrere en el marcador. El primer quart el va començar guanyant per 2-1, però els russos es van posar per davant amb un parcial de 0-3 (2-4), i al descans ja guanyaven per 4-7. El conjunt rus va marcar un gol de penal i cinc més en superioritat amb un home de més. El conjunt estatal va tenir ocasions però va xutar fins a cinc pilotes al pal. En el darrer quart es va arribar amb un 7-10 favorable a Rússia, i tot i que Espanya va ajustar el marcador final, mai va tenir possibilitats d’empatar.

El rival d’Espanya en la lluita pel novè al dotzè lloc serà Kazakhstan, que va perdre els vuitens de final contra Itàlia per 12-7.