Natació

Natació sincronitzada

La insaciable Ona Carbonell

Natació sincronitzada. La barcelonina va fer balanç ahir de la seva participació en el mundial de Budapest i va mirar al futur amb optimisme i amb la convicció que en la pròxima gran competició, l’europeu de 2018, l’or serà més a prop

Aferrada a les dues medalles de plata que ha guanyat en l’europeu de Budapest, Ona Carbonell va fer balanç ahir de la competició mundialista a les instal·lacions del CN Sabadell en el marc de la presentació del seu campus a l’entitat vallesana. “He passat de guanyar un bronze i una plata en el mundial de Kazan a guanyar dues plates. I només he quedat a un punt de l’or en el solo lliure”, va analitzar satisfeta la nedadora barcelonina. Insaciable, Ona Carbonell en vol més i ja mira a l’europeu que es disputarà a Glasgow el 2018. “El meu objectiu és l’or”, va afirmar rotundament. I no la preocupa l’edat, a la nedadora de Barcelona, de 27 anys, que se sent amb ganes i que assegura que “el cap i el cos li aguanten”. “La Gemma (Mengual) va competir fins a 39 anys”, va afegir-hi Carbonell, que en aquest mundial de Budapest ha estat capaç d’igualar els vint metalls que va aconseguir la gran referent de la sincronitzada en les diverses competicions mundialistes en què va participar. La barcelonina va afirmar també que vol continuar sent un exemple d’esforç, superació i constància i continuar mantenint ferma la il·lusió i el treball que l’han dut a pujar al podi en els sis darrers mundials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)