Croàcia venç Sèrbia, el campió, i jugarà la final

Waterpolo. L’equip de Xavi Garcia s’enfrontarà amb Hongria pel títol

Croàcia va donar la sorpresa en la semifinal masculina i va derrotar Sèrbia (12-11), que era l’actual campiona mundial, olímpica i europea. L’enfrontament va ser molt intens i anivellat i el conjunt croat, en el qual juga el barceloní Xavi Garcia, tot i anar perdent en tot moment, va estar dins del partit. El primer quart va acabar amb un empat a un gol, es va arribar al descans amb l’empat a cinc i al final del tercer quart l’empat era a nou gols. Els croats es van avançar per primer cop cinc minuts abans del final (11-10) i van mantenir l’avantatge, tot i que els serbis van tenir dos xuts per empatar en els darrers cinc segons.

El rival de Croàcia en la final (demà 20.30 h) serà Hongria, que amb el suport del seu públic entregat va derrotar Grècia per 7-5 en un partit força disputat. Els locals es van avançar en el primer període (2-1), però els grecs van capgirar el partit 3-4 i aquí es van quedar aturats en atac. Els hongaresos es van tornar a avançar en el descans (5-4) i amb una gran defensa i un excels porter van mantenir els grecs sense a marcar fins dos segons abans del final.