Natació

Natació

Mundial de Budapest 2017

Belmonte s’acomiada del mundial amb una altra plata

Natació. La catalana ha estat segona en la final dels 400 m estils i tanca una setmana fantàstica en què ha obtingut l’or en els 200 papallona i la plata en els 1.500 lliure

Mireia Belmonte ha completat un mundial perfecte amb la medalla de plata en els 400 estils que s’afegeixen a la d’or dels 200 papallona i a la de plata dels 1.500 lliure. La badalonina ha lliurat una dura batalla en la prova dels estils, en què s’ha mantingut tercera en bona part de la prova, tot i que s’ha vist obligada a remuntar en el crol per passar de la quarta a la segona posició. Belmonte ha completat els 400 metres amb un temps de 4:32.17 i s’ha quedat a un segon del rècord d’Espanya. La victòria ha estat per a l’hongaresa Katinka Hosszú (4:29.33), que no ha tingut rival, i el tercer graó del podi l’ha ocupat la canadenca Sydney Pickrem (4:32.88).

Belmonte marxa d’Hongria havent complert l’objectiu de guanyar una medalla d’or en un campionat del món i amb les dues de plata de propina. Un botí que amplien el palmarès de la millor nedadora catalana de la història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)