Waterpolo

Mundial de natació Budapest 2017

Un club de medallistes

Waterpolo. Deu esportistes del CN Sabadell han pujat al podi a Budapest: Neushul (or), Ester, Ortiz, Clara i Anni Espar, Bea, Leitón, Forca i Peña (plata), i Ona Carbonell (dues medalles de plata)

Tres de les sis medalles de la delegació espanyola en el mundial de Budapest tenen relació directa amb el Club Natació Sabadell. La nedadora de sincronitzada de l’entitat, Ona Carbonell, en va aconseguir dues de plata, mentre que en la selecció de waterpolo subcampiona del món hi havia vuit jugadores –Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar, Bea Ortiz, Clara Espar, Paula Leitón, Judit Forca i Pili Peña–. A més, va contribuir a l’or dels Estats Units Kiley Neushul, que ha arribat a un acord amb l’entitat vallesana per renovar el contracte.

Clara Espar no continua

El CNS també va comunicar que renova la capitana Olga Domènech i l’esquerrana Pili Peña. A més, reforçarà el primer equip de l’Astralpool Sabadell amb les joves germanes de la casa Ainara Farré, designada millor portera del campionat d’Espanya juvenil, i Gisela Farré, MVP en el mateix torneig.

Per contra, no continuaran ni la italiana Chiara Tabani, ni la portera Maria Elena Sánchez –cedida al Sant Andreu–, ni Clara Espar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)