Tennis

ESPORTS

Muguruza no afluixa

Tennis. La campiona de Wimbledon venç la croata Konjuh (6-1 i 6-3) i aquesta matinada es jugava l’accés a la final de Stanford contra Keys

Garbiñe Muguruza (1) continua imparable i divendres a la nit hora catalana va sumar contra la croata Ana Konjuh (5) el novè triomf consecutiu en els quarts del torneig californià de Stanford. La jugadora nascuda a Caracas i formada a Barcelona va superar la balcànica per 6-1 i 6-3 en 62 minuts sense cedir ni una sola vegada el seu servei. La campiona de Wimbledon –quarta del rànquing mundial–, que aquest cop ha sabut centrar-se després d’un gran títol, contràriament al que li va passar quan el 2016 es va endur el títol de Roland Garros, es jugava aquesta matinada l’accés a la final contra la nord-americana Madison Keys, 21a jugadora de la WTA i tercera cap de sèrie, que va eliminar la ucraïnesa Lesia Tsurenko (7). L’altra semifinal la disputaran les nord-americanes Coco Vandeweghe (6) i Catherine Bellis (8).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)