Atletisme

Atletisme

Mundial de Londres

“Potser m’he passat competint”

Adel Mechaal. El palamosí diu que va participar en tantes curses com va poder aprofitant la suspensió cautelar del TAS, però que en tot cas li ha servit per agafar confiança. “He comprovat que no soc pitjor que molts rivals”, destaca

El migfondista palamosí Adel Mechaal (New Balance), que no entrarà en competició fins dijous en les sèries de 1.500 m, va comparèixer ahir davant els mitjans de comunicació després de la seva arribada a Londres, i va passar balanç dels últims esdeveniments de la seva carrera. “Ningú de l’Agència Espanyola Antidopatge [Aepsad] m’ha trucat; però bé, després de l’absolució estic molt més tranquil. Durant l’espera de la resolució he competit tot el que he pogut i és possible que m’hagi passat una mica, però això m’ha servit per agafar confiança, perquè he comprovat que no soc pitjor que molts rivals”, va afirmar. De totes maneres, admet que ha passat un “malson” i que va arribar a viure “una davallada emocional molt forta”, però que en les últimes setmanes està molt més relaxat. I afegeix: “En aquest temps he passat 28 controls antidopatge i s’ha demostrat que el sistema de localització té problemes.”

Pel que fa a la competició, afirma: “Estic en un dels millors moments de la meva vida, però ara toca rematar.” A Londres veu els kenyans Manangoi i Cheruiyot com a favorits, i pensa que tindrà més possibilitats d’èxit “si les curses són ràpides”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)