Atletisme

El duel serà en els 200 m

Atletisme. Van Niekerk i Makwala es veuran les cares en la final perquè l’atleta de Botswana va poder córrer una cursa tot sol, va passar a la semifinal i, després, a la final

L’enfrontament que no es va poder veure en la final dels 400 m sí que serà possible en la dels 200 m. Wayde van Niekerk i Isaac Makwala, amb el permís dels seus rivals, mesuraran les seves forces per un títol mundial. El velocista de Botswana va ser declarat medicament habilitat per córrer després que li impedissin disputar la final de 400 m dimarts. La IAAF li va permetre disputar en solitari els 200 m abans del començament de la jornada i havia de fer un temps inferior a 20.54, l’última marca que havia classificat per la semifinal. Va fer 20.20 i sense treure cap atleta de les semifinals ell també les va poder disputar.

Makwala va ser segon en la seva semifinal amb 20.14, per darrere del nord-americà Isiah Young, que va fer 20.12, la millor marca de tots. Van Niekerk va notar l’esforç de la final dels 400 m, va ser tercer de la seva sèrie amb 20.28 i es va classificar amb el segon temps dels repescats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)