Waterpolo

Més galons per a Lolo Ibern

Waterpolo. La FINA l’ha nomenat president del seu comitè tècnic i, a la pràctica, es converteix en la màxima autoritat del waterpolo mundial

El català Lolo Ibern s’estrenarà com a màxim responsable de l’àrea de waterpolo de la federació internacional (FINA) amb motiu del mundial júnior femení que es disputarà del 3 al 9 de setembre a Volos (Grècia). Ibern ha estat nomenat president del comitè tècnic –del qual ja formava part– en substitució de l’italià Gianni Lonzi. Ibern, que ja havia tingut responsabilitats diverses a la FINA i que va ser seleccionador espanyol, és membre del comitè organitzador de l’europeu de Barcelona (2018) i va ser també secretari general de l’esport de la Generalitat entre el maig del 2006 i el gener del 2007.

Ibern haurà de fer front a les decisions sobre canvis reglamentaris: “És una gran oportunitat però venen temps difícils i aquest cicle serà complicat. A Europa no podem pensar que a la resta de continents no en tenen ni idea i la resta del món ha de ser conscient de quina és la distribució de poders. Però abans que imposar els criteris d’uns als altres, cal treballar junts perquè el waterpolo recuperi l’esplendor que va tenir.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)