Tennis

Federer i Nadal oloren el número 1

Tennis. La renúncia per lesió al Masters 1.000 de Cincinnati els deixa el camí lliure

Andy Murray cedirà amb safata de plata la condició de número 1 mundial abans de l’Open USA. L’escocès va confirmar ahir que no disputarà el Masters 1.000 de Cincinnati per la mateixa lesió al maluc que el va obligar a renunciar a Montreal i no podrà defensar els punts que el situen al capdavant del rànquing de l’ATP. D’aquesta manera, Rafa Nadal –que si arriba a semifinals del torneig canadenc ja pujarà al graó més alt de la llista– i Roger Federer són els candidats que poden assolir el tron del tennis mundial abans del darrer Grand Slam de la temporada. Dependrà dels punts que aconsegueixin a Mont-real i a Cincinnati. Ahir, el suís va atropellar Polansky en només 53 minuts de partit i un contundent 6-2 i 6-1. Nadal, per la seva banda, jugava contra Coric al tancament d’aquesta edició. En la jornada d’ahir el castellonenc Roberto Bautista es va desfer sense problemes (7-5 i 6-2) de Harrison, mentre que Thiem, un dels favorits, va tenir menys sort i va caure a mans de Schwartzman.

Bon debut de Muguruza

La tennista d’origen veneçolà es va imposar sense problemes a la belga Flipkens per 7-5 i 6-2 en la segona fase del WTA de Toronto. Muguruza es veurà les cares amb la russa Vesnina en la propera fase.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)