Natació

El triomf és irrepetible

Natació. Jordi Bosch (CN Terrassa) va guanyar la Volta Nedant a l’Estany, la cita que en les sis edicions han guanyat sis homes diferents. Txell Font (GEiEG) va ser segona per segon any seguit

Aida Bertran (Mediterrani) va guanyar en la categoria femenina la Volta Nedant a l’Estany de Banyoles el 2015 i l’any passat. La campiona estatal d’aigües obertes és encara l’única capaç de repetir triomf des que es va crear la prova de 6.000 metres (2012), la sisena edició de la qual va comptar ahir amb gairebé cent nedadors, i Jordi Bosch va acabar primer. El nedador del Terrassa és el sisè vencedor en sis edicions i va afegir el seu nom al de Joel Planella (Banyoles), Roger Rabassa (VO2), Marc Calzada (Sant Andreu), Pol Gil (Vallirana) que va establir el rècord en 1h09:09 i Oriol Moreno (Vic-Etb). Bosch no va lligar el triomf, amb 1h14:05, fins al final. Jordi Romero (Castellet) va entrar a 5 segons. Sergio Torres (Granollers) va completar el podi.

També va inscriure el seu nom per primer cop en el palmarès de la prova Laura Rodríguez (Igualada), que va nedar amb el grup del davant fins passat el quart quilòmetre i va acabar amb 1h15:51, a 5 segons del rècord femení de la Volta que va establir Bertran en el seu segon triomf a Banyoles l’estiu de l’any passat. La grupista Txell Font, doble campiona estatal júnior de 100 i 200 papallona la setmana passada, va ser segona amb 1h21:17 –fa un any havia fet 1h20:57– i Ainhoa Benavente (Cervera) va completar el podi femení amb 1h22:26.

Roses (demà passat), Puigcerdà (26 d’agost), Olot (27), Vic (10 de setembre) i Banyoles (17) completen el Circuit Girosona de travessies i aigües obertes, la tercera parada del qual era ahir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)