Esports de muntanya

Kilian torna amb triomf

Curses de muntanya. Victòria als Alps en la primera cursa que corria des que va guanyar la Hardrock 100 tot i la lesió a l’espatlla

Les cent milles de la Hardrock 100 van ser la darrera cita del calendari competitiu de Kilian Jornet, que va guanyar la cursa dels Estats Units per quart cop tot i córrer amb l’espatlla dislocada durant més de 100 quilòmetres. Gairebé un mes després –la dels EUA va ser el 15 de juliol–, el cerdà va vèncer la Serra Zinal a Suïssa, una de les curses alpines de referència, amb 2h33:05, 14 segons menys que Robbie Simpson, segon, i 1:04 menys que Max King, tercer en un podi monopolitzat pels corredors del Salomon Team. La de Jornet és la cinquena victòria als Alps, un registre que l’iguala amb Ricardo Mejía, que va arribar als cinc triomfs el 2005. La kenyana Lucy Murigi va guanyar en dones.

Jornet torna a disputar l’Ultra Trail de Montblanc aquest any –del 28 d’agost al 3 de setembre– després de guanyar el 2008, el 2009 i el 2011.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)