Futbol sala

futbol sala

barça

Les sensacions són bones

Futbol Sala. El Barça Lassa tanca l’estada a Andorra amb bona dinàmica tant en els entrenaments com en la integració dels nous jugadors: Esquerdinha, Rivillos i Santana

Un cop acabada l’estada a Encamp l’equip torna a Barcelona amb la sensació de tenir els deures fets. “Estem cansats però molt satisfets per la feina ben feta”, explicava Marc Tolrà tot just acabar l’últim entrenament.

Tolrà, tanca de l’equip blaugrana, es va mostrar molt satisfet per la feina que tant els jugadors com el cos tècnic havien fet durant sis dies a Encamp. El tanca va remarcar: “Com sempre, hem pogut treballar molt a gust i molt tranquils en un entorn natural fantàstic i amb una temperatura molt agradable.”

Marc Tolrà també es va referir als nou fixatges: Esquerdinha, Rivillos i Santana. “Són tres jugadors fantàstics que segur que ens ajudaran molt i que han arribat amb una actitud immillorable per sumar des del primer minut.” Tolrà també va remarcar que la competència ha augmentat i que els quinze jugadors lluiten per convèncer a Andreu Plaza.

L’equip no juga cap partit des del 19 de juny passat i divendres arriba la primera prova de foc, el Futsal Mataró, de segonaB posarà a prova el conjunt blaugrana en un partit que es disputarà a porta tancada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)