Més esport

triatló

Sisè triomf de Marcel Zamora a l’Embrunman

Triatló. El català s’ha acomiadat de la cita de referència en llarga distància per la porta gran: rècord de triomfs en la prova disputada als Alps

Marcel Zamora ha guanyat l’Embrunman, el triatló de referència en la llarga distància. És el sisè triomf del barceloní en nou participacions a una cursa de referència que es disputa als Alps amb 5.000 metres de desnivell positiu en 188 km, com una etapa del Tour, en el sector de ciclisme.

La cita, a més, era la darrera que disputava el també cinc cops vencedor de l’Ironman de Niça, que ha arribat a la segona transició amb un avantatge de 6:40 respecte el segon, el també barceloní Víctor del Corral. Zamora, campió el 2.009, 10, 12, 13 i 14 abans; ha acabat en 9h43:13. El bosni Andrej Vistica i l’eslovè Jaroslav Kovacic han estat segon i tercer a quatre i cinc minuts i, Víctor del Corral, cinquè amb un temps de 9h55:16.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)