Primer el silenci, després el partit (26-33)

Handbol. El Barça va guanyar un amistós a Bucarest marcat per l’emoció i el dol pel que havia passat a la capital catalana a la tarda

El FC Barcelona va imposar-se el CSM Bucarest a la capital romanesa (26-33) en un partit que va estar marcat en els instants previs per tot el que estava passant a Barcelona. Es va guardar un emotiu minut de silenci i els blaugrana van jugar amb braçals negres.

L’equip local, dirigit pel català Pau Campos, va mantenir-se dins el partit en la primera part gràcies a la seva intensitat (15-16) però en la segona les rotacions i la qualitat dels jugadors blaugrana van ser suficients per sentenciar el partit tot i el coratge dels jugadors locals, que es presentaven davant la seva afició, i l’encert de l’exblaugrana Antonio García (6 gols). Els romanesos van resistir fins els deu últims minuts (23-26), que va ser quan el Barça va acabar de prémer l’accelerador.

Els golejadors el Barça van ser Tomàs (4), Sorhiando (3), Ariño (3), Mem (3), Jallouz (2), Entrerríos (4), Rivera (5), N’Guessan (2), Syuprzak (2), Borges (2) i Lenne (2).

Després d’un cap de setmana de descans, el Barça començarà a preparar el primer títol oficial de la temporada, la Super Globle.