Futbol sala

Esquerdinha, màgia per al Palau

Futbol Sala. El pivot brasiler ha arribat a Barcelona per retornar la il·lusió als aficionats blaugrana

Pivot esquerrà amb molta mobilitat, Leandro Esquerdinha és un golejador letal. Aquesta és la millor presentació que es pot fer del nou fitxatge del conjunt blaugrana. El jugador brasiler, de 31 anys, que arriba des de Rússia, ve disposat a donar-ho tot per tal de recuperar la il·lusió que gran part de l’afició ha perdut en les últimes temporades, sense cap títol rellevant. “El que volem és que tot el que s’espera de nosaltres es compleixi a final de temporada amb els títols”, va dir el brasiler en una entrevista en el web del club.

Esquerdinha arriba a la lliga espanyola després de cinc temporades al Dinamo de Moscou. Amb tot, el brasiler ja té experiència en la lliga, ja que va militar a El Pozo Múrcia, el Cartagena i el Caja Segòvia. Amb El Pozo va viure la seva etapa daurada com a jugador. La temporada 2009/10 va quedar campió de la lliga, la copa i la supercopa. A més, va ser nomenat jugador més valuós de la temporada l’any següent. Més de 100 gols en la lliga avalen el seu retorn al Barça. Les últimes cinc temporades les ha disputat a Rússia, on ha aconseguit el doblet de lliga i copa aquesta última temporada, a més de fer 38 gols en 37 partits.

El pivot tampoc no amaga que va estar a punt de firmar amb els blaugrana els últims anys. “Ara arribo en el millor moment de la meva carrera al Barça”, afirma Esquerdinha. També assegura que ara és un jugador molt més madur que quan va marxar cap a la lliga russa. El brasiler serà presentat avui al Palau Blaugrana juntament amb els altres dos fitxatges del Barça Lassa, Santana i Rivillos.

EL PROTAGONISTA

El Barça em va voler fitxar altres cops, però ara hi arribo en el meu millor moment
Leandro Esquerdinha
Jugador Barça Lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)