Tennis

Tennis

Masters 1.000 de Cincinnati

Muguruza, a les semifinals

Tennis. Va guanyar Kuznetsova en tres sets (6-2, 5-7 i 7-5) i més de dues hores i mitja. Ramos va ser derrotat per Nadal per 7-6 (1) i 6-2

Garbine Muguruza es va classificar per a les semifinals del Masters 1.000 de Cincinnati en derrotar en tres sets, per 6-2, 5-7 i 7-5, la russa Svetlana Kuznetsova. El partit va ser força disputat i la catalana d’origen veneçolà va necessitar dues hores i quaranta-cinc minuts per aconseguir la victòria. Divendres a la matinada, Muguruza, quarta favorita, va guanyar per primera vegada en la seva carrera la nord-americana Madison Keys (16) per 6-4, 3-6 i 7-6 (3). El partit es va aturar tres hores per la pluja i la catalana va haver de superar un punt de partit en contra.

En el quadre masculí el mataroní Albert Ramos va ser derrotat per Rafael Nadal per 7-6 (1) i 6-2. Ramos va plantar cara al primer cap de sèrie del torneig en el primer set, però, en el segon, el manacorí va encarrilar molt aviat la victòria i ja és als quarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)