Ciclisme

Rohan Dennis

Ciclista del BMC

“Teníem un pla i l’hem executat a la perfecció”

Rohan Dennis ja va ser líder en el Tour de França després d’imposar-se en la primera contrarellotge i ahir es va posar el primer mallot de líder de la Vuelta. Hi havia, és clar, una diferència rellevant: “Avui soc conscient que ha estat tot l’equip que ha guanyat, no només jo sol.” L’australià va patir, amb els seus companys al costat, fins a l’últim moment pel triomf: “Estàvem nerviosos per l’Sky, em pensava que se’ns podia escapar el triomf, però finalment el pla que havíem executat ha sortit a la perfecció.”

Dennis també va haver de valorar el sorprenent positiu del seu company Samuel Sánchez. “Em va semblar una cosa surrealista, no vull culpar-lo, espero que pel bé de l’esport el resultat final sigui diferent”, va dir l’australià, que defensarà el mallot però sense deixar-hi la pell. “He vingut a guanyar etapes, no a guanyar la Vuelta”, va dir un ciclista commocionat pels atemptats a Barcelona i Cambrils. “Visc a prop d’Andorra i vaig sovint a Catalunya; espero que no torni a passar mai més una cosa així.”

El director de l’Sky, Nicolas Portal, va admetre que Froome se sent molt fort i la prova era la bona actuació de l’equip. “Hem acabat amb cinc corredors però els hem fet servir tots de manera òptima”, va assenyalar.

LES REACCIONS

Soc conscient que el lideratge no l’he guanyat sol sinó amb l’esforç col·lectiu de tot l’equip
Rohan Dennis
BMC
Froome se sent molt fort i ho ha demostrat amb la bona actuació d’avui
Nicolas Portal
Director de l’sky
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)