Tennis

Tennis

Masters 1.000 de Cincinnati

Muguruza, a la final

Tennis. La catalana disputarà la seva segona final de l’any després de derrotar Pliskova per 6-3 i 6-2. Dimitrov, primer finalista en homes

Garbiñe Muguruza jugarà avui la final del Masters 1.000 de Cincinnati després d’eliminar ahir la primera cap de sèrie del torneig, la txeca Karolina Pliskova, per 6-3 i 6-2. Aquesta serà la segona final que disputa aquesta temporada, després de guanyar la del torneig de Wimbledon contra la nord-americana Venus Williams. La seva rival serà la vencedora de la semifinal entre la romanesa Simona Halep, segona cap de sèrie, i la nord-americana Sloane Stephens, tercera.

En el quadre masculí, Rafa Nadal va quedar eliminat ahir a la matinada en l’enfrontament contra l’australià Nick Kyrgios (6-2 i 7-5), que es jugarà un lloc per a la final contra el valencià David Ferrer. El vencedor jugarà contra Grigor Dimitrov, que en la primera semifinal d’ahir va derrotar John Isner (7-6 i 7-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)