Una estrena còmoda

Handbol. El Bordils de Sergi Catarain debuta en partit amistós amb una victòria clara contra el Montcada (39-24). Els blanc-i-verds van jugar millor en el segon temps

El primer amistós del Bordils amb Sergi Catarain com a entrenador va acabar amb una clara victòria de l’equip blanc-i-verd contra el Montcada (39-24). Les rotacions i la posada en pràctica de les estratègies introduïdes pel nou tècnic bordilenc van marcar el minut a minut de l’equip. El Bordils es va trobar molt còmode amb la defensa 6-0, però li va costar més practicar el seu joc amb una defensa 5-1. En el primer temps, al Bordils li va costar més entrar en joc, però va arribar al descans amb avantatge de 17-14. En la represa, la superioritat física dels de Catarain respecte de l’equip vallesà es va posar de manifest. Això va fer que, tàcticament, les coses sortissin millor i el Bordils eixamplés els seu avantatge fins als quinze gols de diferència finals. “Tot el que hem anat treballant aquestes setmanes ho hem practicat reiteradament. Ha anat prou bé”, valorava Catarain després del partit. El pròxim amistós del Bordils tindrà lloc demà, també al Blanc i Verd, contra el Sant Quirze, de primera estatal (21.15 h).