Handbol

Handbol

barça

“La Super Globe ens exigirà molt”

Handbol. Xavi Pascual adverteix de les dificultats d’aixecar el primer títol de la temporada a Qatar abans que l’equip s’enfronti a l’Espérance de Tunísia, subcampió d’Àfrica

El Barça s’estrena aquest migdia (12.00 h) a la Super Globe a Doha, el mundial de clubs, contra l’Espérance de Tunísia en una eliminatòria de quarts de final que el tècnic blaugrana, Xavi Pascual, considera perillosa. “L’equip que ens trobarem al davant no tindrà res a veure amb el que ha disputat recentment un torneig amistós a França, perquè hi faltaven jugadors clau.”

L’equip català tindrà l’única baixa de Lasse Andersson per afrontar el primer campionat oficial de la temporada. “La Super Globe és important, com tots els títols que hi ha en joc, i ens exigirà molt; som conscients de la dificultat que suposa”, va dir Pascual abans de marxar cap a Qatar. El tècnic va parlar també dels nous jugadors que s’han incorporat a la plantilla: “Borges ens està ajudant moltíssim en defensa i en atac; Dolenec ha pogut entrenar-se poc amb el grup i Lenne ja ens ha demostrat la seva explosivitat.”

Si l’equip supera l’eliminatòria d’avui se les haurà demà en semifinals molt probablement contra el campió d’Europa, el Vardar, que juga contra el Naft & Gaz iranià, subcampió de la lliga de campions d’Àsia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)