Natació

Laia Martí, finalista en el mundial júnior

Natació. La nedadora del CN Barcelona va ser vuitena en els 400 m estils a Indianapolis i Morillo i Fent, sisenes en els 4x200 m lliures

La nedadora del CN Barcelona Laia Mart, formada a la UE Horta, va ser vuitena ahir en la final dels 400 m estils (4:50.54) del campionat del món júnior, que s’està disputant aquests dies a Indianapolis (Estats Units). Martí, que havia estat quarta en la final del campionat d’Europa, no va poder millor la seva marca (4:45.35). La campiona de la prova va ser la japonesa Miku Kojima (4:39.14).

També van nedar a un excel·lent nivell Esther Morillo (CN Igualada) i Andrea Feng (Atlètic Barceloneta) en el relleu espanyol dels 4x200 m lliures, que va ser sisè en la final amb 8:07.26. Al costat de les dues catalanes van nedar la gallega Ágeda Cons i la madrilenya Nadia González de Oliveira. L’equip campió, el Canadà, va establir un nou rècord dels campionats amb 7:51.47.

De la delegació espanyola també va destacar en els 400 m lliures Francisco Arévalo, que va ser setè en la final amb rècord estatal júnior (3:51.57), i el campió europeu júnior Hugo González de Oliveira, que es va classificar per a la final dels 100 m esquena (54.43) amb el millor temps de les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)