Futbol sala

Futbol sala

barça

Dyego i Ferrao, més líders que mai al Barça

Futbol sala. El millor jugador i el màxim golejador de la temporada reconeixen que se senten amb forces per guanyar la UEFA Futsal Cup

Ferrao i Dyego, gol i talent al servei del Barça Lassa. Els brasilers s’han convertit en els jugadors referents del conjunt blaugrana després del bon paper ofert la temporada passada. Ferrao, amb 37 gols, va ser el màxim golejador i Dyego va ser designat millor jugador de l’any en la lliga. Van ser la recompensa a una temporada en la qual al final el Barça va lluitar fins al cinquè partit per guanyar la lliga i es va aconseguir l’objectiu d’accedir a la UEFA Futsal Cup.

La competició europea s’ha convertit ara en un dels objectius principals per a Dyego i Ferrao. El Barça, no juga aquesta competició des de la temporada 2013/14, ja que fins aquest any només hi participava el guanyador de la LNFS. Precisament aquella temporada els blaugrana van coronar-se com a millors d’Europa en derrotar el MFK Dinamo Moscou en la pròrroga per 5-2. “Després d’un mundial és el títol més important, i tots els integrants de l’equip estem molt motivats per intentar guanyar-lo”, va declarar Dyego a la televisió del club. Per la seva banda, Ferrao considera que el Barça sempre hauria d’estar present en les competicions europees.

Una de les claus per poder assolir les metes que els brasilers s’han marcat serà la unitat i l’harmonia dins del vestidor blaugrana. Tant el tanca com l’aler coincideixen en el fet que aquesta unitat “ja s’arrossega des de la temporada passada”. Pel que fa a la competència dins del vestidor diuen que no és dolenta, sinó que fa més fort l’equip. Ferrao va més enllà i afirma, en el mateix mitjà: “A l’equip tenim una competència sana. Dyego i jo no competim per ser els millors. Està clar que, si a Dyego li va bé, ens va bé a tots.”

Pel que fa al millor moment de la temporada, els dos jugadors coincideixen i afirmen que va ser el partit de semifinals contra El Pozo Múrcia. “El partit contra El Pozo va ser el millor moment perquè l’equip va tenir caràcter per superar una situació adversa i vam aconseguir el premi de jugar a Europa. Ens ho mereixíem”, sentencia Dyego.

Els objectius són alts, igual que les expectatives. La primera prova de foc arriba demà quan el Barça Lassa disputarà la Masters Cup, competició que juguen els dos millors classificats de la lliga espanyola i de la portuguesa. Dissabte s’enfrontarà al renovat Benfica i diumenge, a l’Sporting CP, actual campió portuguès.

Tots els jugadors estem molt motivats per intentar guanyar sobretot la UEFA Futsal Cup
Dyego
Ala del Barça Lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)