Handbol

Handbol

super globe

Joc d’hegemonies

Handbol. El Barça Lassa i el Füchse Berlín es citen avui (18h) a Doha en la final de la Super Globe, una competició que figura per partida doble en les vitrines de les dues entitats

El capità del Barça Lassa, Víctor Tomás, jeia a terra al costat de Daniel Saric i Cedric Sorhaindo. Amb una mà aguantava el pesat trofeu que acreditava l’equip blaugrana com a campió de la Super Globe i amb l’altra, mentre serrava les dents, estrenyia el puny mirant la grada. Un gest habitual del capità que va lligat a la consecució de cadascun dels molts títols que ha guanyat el Barça els darrers anys. Aquella imatge del 2014 a Qatar, però, no s’ha tornat a repetir en la Super Globe que el Barça també havia guanyat el 2013. Qui s’ha fet amb la supremacia del mundial de clubs les dues darreres temporades és el Füchse Berlín.

Avui (18 h), els dos conjunts, amb dues Super Globe a les seves vitrines, es veuen les cares en un duel en què catalans i alemanys aspiren a liderar el palmarès de la competició. El Barça, que dissabte va superar el Vardar, actual campió d’Europa, amb una demostració de força considerable tot i les alçades de temporada en què es troben els conjunts, vol reafirmar les sensacions ofertes en els dos primers partits de la competició. “L’equip ha fet un pas endavant en aquesta Super Globe. Estic molt content”, va dir el tècnic blaugrana després del triomf contra el Vardar. En el duel contra el campió d’Europa, el Barça va exhibir un nivell defensiu molt alt i els canoners, encapçalats per Dika Mem, van mostrar una punteria envejable. Fins i tot va saber patir l’equip de Xavi Pascual en els moments més crítics i quan els macedonis posaven les coses més difícils. Ajudats, com gairebé sempre, per un Gonzalo Pérez de Vargas immens sota els pals. El Barça, que tot just fa tres setmanes que va començar les passes del curs 2017/18, es pot adjudicar, avui, el primer títol del curs i confirmar les bones sensacions ofertes. “Arribem una mica justos. Amb alguns jugadors lesionats i d’altres que han jugat pocs minuts perquè estan tocats. Tot i això, tothom donarà el 100%. N’estic segur”, comentava Xavi Pascual ahir.

Davant, el Füchse no ho posarà gens fàcil. “Han jugat més partits que nosaltres. Ens porten avantatge en aquest sentit”, va comentar, ahir, Pascual. “Tenen bons llançadors, tenen moltes varietats de joc... I el seu entrenador és un gat vell. Se les sap totes”, va analitzar el tècnic. Sigui com sigui, avui la Super Globe tindrà un equip liderant el palmarès en solitari. Avui, a Doha, el Barça Lassa i el Füchse Berlín, amb dos títols a les vitrines, es juguen l’hegemonia de la competició.

LES FRASES DEL TÈCNIC

Ells venen més rodats perquè han jugat més partits. Ens porten avantatge. Tenen bons llançadors i moltes variants de joc
Arribem una mica justos. Alguns jugadors estan tocats, però donaran el 100%
Xavi Pascual
entrenador del Barça lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)