Atletisme

Final de temporada

Atletisme. Esther Guerrero dona per acabat el curs de pista a l’aire lliure després d’assolir els principals objectius que s’havia proposat

La suspensió del míting de Rieti (Itàlia, 3 de setembre) fa que la banyolina Esther Guerrero hagi donat per acabada una temporada en pista a l’aire lliure en què ha assolit els seus principals objectius: la classificació per al mundial de Londres amb rècord de Catalunya i marca personal inclosa en els 800m (2:00.77, 14 de juliol a Madrid).

Guerrero es va estar entrenant fins fa uns dies per a la cita italiana. “Ara faré unes petites vacances, però seran relatives, ja que el setembre és un mes farcit de milles urbanes, la primera, el dia 9 a Saragossa”, va confirmar l’atleta, que en el mundial va quedar fora en la primera eliminatòria.

En qualsevol cas, el nivell exhibit per la catalana va ser el millor de la seva trajectòria amb cinc curses dels 800 m per sota dels 2:01 i set més per sota de 2:04.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)