Natació

Mor Lluís Masberenguer

Natació. Sempre vinculat al GEiEG, destacat nedador, jugador i entrenador de waterpolo, era el representant a Girona de la federació catalana. Impulsor d’iniciatives diverses per fomentar i difondre els esports de piscina

Lluís Masberenguer, el representant a Girona de la federació catalana de natació, va morir ahir a Girona. Tenia 48 anys. Masberenguer havia tocat totes les facetes relacionades amb la piscina: nedador, jugador de waterpolo, entrenador, àrbitre de natació i de waterpolo i fins i tot a nivell de gestió, com a cap de la secció de natació i waterpolo del GEiEG, tasca que encara exercia.

Esportivament, el nom de Masberenguer s’associa amb el GEiEG, club amb el qual va competir com a nedador –de fet, encara disputava competicions en categoria màster–, però va destacar sobretot com a jugador de waterpolo en la posició de boia en una de les millors èpoques de l’equip grupista, els últims anys del segle XX. Després va ser entrenador i va aconseguir l’èxit més important del waterpolo grupista, el campionat d’Espanya juvenil que va permetre que aquell equip competís a divisió d’honor femenina.

Vivia per la piscina i per potenciar i difondre els esports que s’hi practiquen. En aquesta línia, va donar una empenta definitiva al grup de nedadors màsters del GEiEG fins a convertir-lo en un dels més nombrosos de Catalunya i va ser l’impulsor del web gironaswim.com, plataforma de difusió de la natació gironina. El funeral es farà avui a 2/4 de 12 del migdia a l’església de l’Assumpta de Bescanó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)