Waterpolo

Waterpolo

Clara Espar, al Mediterrani

Waterpolo. La jugadora internacional del CN Sabadell torna al club barceloní, on serà la figura més destacada del projecte que liderarà el tècnic, Marc Comas

La jugadora internacional Clara Espar (1994, CN Sabadell), membre de l’equip que va ser subcampió del món a Budapest, va signar ahir un nou contracte amb el CE Mediterrani, de la divisió d’honor. Espar, que ja va jugar amb el club barceloní, serà el pal de paller del nou projecte de l’equip, que serà dirigit per Marc Comas, que ha rellevat a la banqueta Dani Garcia.

El CE Mediterrani és, després del CN Sabadell, el club que més lligues ha guanyat (11), la darrera el 2010. Espar va ser una de les grans protagonistes del Sabadell en la quarta lliga de campions que va aixecar l’equip, el 2016.

El Sabadell perd Clara Espar però recupera la seva germana, Anni, després de la seva experiència a Austràlia. El club també ha renovat Pili Peña, Olga Domènech i la nord-americana Kilye Neushul, MVP en el mundial de Budapest. A banda de Clara Espar, el club també ha cedit la portera Elena Sánchez al Sant Andreu. David Palma serà l’entrenador de l’equip després que el club prescindís del seu gran referent, Nani Guiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)