Tennis

Homenatge a Montañés

Tennis. La federació catalana i el CT Girona homenatjaran el tennista de Sant Carles de la Ràpita en el campionat de Catalunya, que serà el colofó dels actes del centenari

El tennista de Sant Carles de la Ràpita Albert Montañés deixarà definitivament les pistes en el campionat de Catalunya de tennis, que es jugarà a Girona la setmana vinent com a colofó als actes del centenari del club de la ciutat. Montañés ha estat un dels millors jugadors catalans de la darrera dècada, amb sis títols a l’ATP, tots sobre terra batuda. Va arribar a ser el número 22 del rànquing mundial. Es prepararà un homenatge especial per al jugador, com el que es va fer el 2016 per a Laura Pous.

L’organització està ara a l’expectativa de completar el quadre de favorits amb Albert Ramos, Tommy Robredo i el campió olímpic de dobles Marc López. Ramos i López estan disputant l’obert dels Estats Units i la seva presència a Girona dependrà de les eliminatòries que vagin superant a Nova York. La presència de Robredo, el millor jugador gironí de tots els temps, es confirmarà quan l’olotí no tingui cap més compromís competitiu en el calendari internacional. La presentació del campionat es farà dilluns al CT Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)