Handbol

Handbol

El darrer assaig sí que compta

Handbol. Primer partit oficial del Fraikin Granollers, avui a Sarrià de Ter (20 h), on disputarà la semifinal de la supercopa de Catalunya, abans de debutar en l’Asobal contra el Logronyo a casa el dia 6

El Fraikin Granollers tanca la pretemporada amb el primer partit oficial, avui a Sarrià de Ter (20 h): la semifinal de la supercopa de Catalunya a partit únic contra l’Augi, tercer de primera estatal el curs passat. “La gent no ha de deixar marge a l’error i hem d’anar a totes. D’aquí a quatre dies ens veurem les cares amb el primer rival de lliga”, va afirmar el tècnic dels vallesans, Antonio Rama, que va fer balanç de la preparació de l’equip. “La pretemporada, quant a resultats, ha estat una mica irregular. Ara fa un mes que hem començat i els partits els hem jugat les dues darreres setmanes, amb dies de bones sensacions i dies de no tan bones. I en l’últim partit no han estat gens bones. L’equip s’està intentant conèixer, té molta gent nova i això a vegades fa que no siguis tan regular com voldries”, deia el tècnic respecte al 30-36 d’abans-d’ahir contra el Cavigal Nice Handball en el torneig Ciutat de Granollers.

“Estic tocat pel partit amb el Niça perquè les sensacions potser no han estat gens bones, però ho hem de mirar amb perspectiva, un partit dolent en què no et surt bé res. No t’has de quedar amb això quan fa un mes que treballes i la resta de coses que has fet són bones”, valorava Rama sobre la seva arrencada al capdavant de l’equip. “Sempre dic que des del punt de vista competitiu no pots parlar d’un objectiu quan depens dels altres equips que hi ha a la lliga i tampoc saps com estan. Saps que s’han reforçat i poden estar millor. I els que no s’han reforçat han mantingut el grup i segueixen treballant i potser es coneixen més. El nostre objectiu ha de ser fer un grup compacte i regular que competeixi sempre. És un objectiu realista i que podem afrontar”, hi va afegir l’entrenador del Fraikin, que comença l’Asobal amb un plat fort el dia 6 a casa contra el Logronyo i el 16 a la pista de l’Anaitasuna. “Tenim un inici dur, començar a casa contra La Rioja, que ha d’estar entre els tres primers... Potser un que penses que és més fàcil no et surt bé i és pitjor. I la segona jornada l’Anaitasuna, que les últimes temporades ha estat al mateix nivell que nosaltres, manté el grup i donarà molts maldecaps.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)