Atletisme

Mechaal tanca el curs a Brussel·les

Atletisme. El fondista palamosí mirarà de rebaixar la seva plusmarca en 1.500 m (3:34.70) en la reunió final de la Lliga del Diamant. El gran favorit de la prova serà el kenyà Elijah Motonei Manangoi, campió mundial de la distància a Londres

El palamosí Adel Mechaal (New Balance) tancarà la temporada de pista en els 1.500 m del memorial Van Damme de Brussel·les, la prova final de la Lliga del Diamant, amb el propòsit de rebaixar la seva marca personal (3:34.70). El gran referent de la prova serà el kenyà Elijah Motonei Manangoi, integrant del selecte grup de la desena de campions mundials de Londres que competiran a la capital belga. En aquesta llista també figuren Ramil Guliyev (200 m), Christian Taylor (triple salt), Andrius Gudzius i Sandra Perkovic (disc), Brittney Reese (llargada), Katerina Stefanidi (perxa), Marya Lasitskene (alçada), Nafi Thiam (heptatló) i Tom Walsh (pes). El llançador neozelandès Tom Walsh ja va competir ahir en la prova de pes, que es va disputar a la cèntrica Place de la Monnaie, però es va haver de conformar amb el sisè lloc en un concurs dominat pel nord-americà Darrell Hill, amb 22,44 m. En alçada coincidiran la intocable saltadora russa Marya Lasitskene i l’atleta més completa del món, l’estrella belga Nafi Thiam. Després de la reunió de Zuric, que es va disputar dijous passat, a l’estadi del Rei Balduí es coronaran els altres vencedors de les setze proves restants de la Lliga del Diamant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)