Handbol

Handbol

Supercopa de Catalunya

Quan el millor és el resultat

Handbol. Partit fluix del Fraikin Granollers en la semifinal de la supercopa a la pista de l’Augi Sarrià, que mai es va donar per vençut

augi sarrià 26 granollers 29

AUGI SARRIÀ:Martí Arnau (1), Pere Arnau (1), Ballester (3), Fina, Guitart, Lozano (9), Mariscal (3), Moreno, Palomeras, Pórtulas (3), Rovira (3), Serrano (1), Torres (1), Coman (1), Díaz i Vicente.FRAIKIN BM GRANOLLERS:Guàrdia, Cabanas (9), Porras (2), Pérez (3), Bela, Garcia, Martínez (1), Figueras (8), Cañellas (4), Pujol, Rakocija (2), Fernandes, Reixach i Oliveira.PARCIALS:2-2, 3-4, 5-6, 7-8, 9-12, 14-13; 16-16, 18-20, 19-24, 22-24, 23-26, 26-29.

El Fraikin Granollers va superar l’Augi Sarrià de primera estatal en la primera semifinal de la supercopa de Catalunya, en el darrer assaig abans del debut dimecres a l’Asobal a casa, contra el Logronyo. “Em quedo amb el resultat, que al final és el que compta: un partit amb el resultat molt igualat a la mitja part i sense desmerèixer el Sarrià, que és un equipàs i aquesta temporada marxaran molt pocs punts; per ser un equip Asobal hauríem d’haver fet alguna cosa més”, va sentenciar Antonio Rama, el tècnic dels vallesans, després del triomf en una pista que va animar al màxim el seu equip.

“Ells han estat extremadament intensos i agressius. I no em queixo de la seva agressivitat perquè s’ha de tenir quan es defensa”, hi afegia el tècnic, que en la primera meitat va acabar per darrere en el marcador després d’encaixar un 4-0 (14-13) dels locals, que mai es van donar per vençuts. “A Sarrià saps que no te’n pots desempallegar mai”, va sentenciar el tècnic, que va veure com després del 19-24 (Rakocija en el 45’) el Sarrià s’acostava a dos, des del 22-24 fins al 26-28.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)