Esports de muntanya

La millor UTMB de sempre

Curses de muntanya. Kilian Jornet va acabar segon darrere del francès François D’Haene en la Ultra Trail del Mont Blanc i Núria Picas va aconseguir per fi, guanyar la cursa de la seva vida

Kilian Jornet no va poder repetir victòria en la Ultra Trail del Mont Blanc, com ja ha fet en tres ocasions, i ahir va finalitzar segon, darrere del francès François D’Haene després de sis anys sense participar-hi i completar un estiu brillant. El temps del guanyador va ser de 19h01:32, mentre que Jornet va parar el cronòmetre en 19h16: 38. Tercer va ser el nord-americà Tim Tollefson. Amb aquesta victòria, François D’Haene suma tres triomfs al Mont Blanc (2012, 2014 i 2017) i iguala en títols amb el català (2008, 2009 i 2011). Kilian Jornet no corria aquesta cursa de muntanya des de l’última vegada que es va coronar campió. Sí que va aconseguir la victòria Núria Picas, després de ser segona el 2013 i 14. 25h46:42 va ser el temps de la corredora de Manresa, que va acabar angoixada veient com Andrea Huser li anava retallant la diferència fins als dos minuts.

La Ultra Trail del Mont Blanc, en què enguany van participar 2.537 corredors, és una cursa de 171 quilòmetres, amb 10.000 metres de desnivell positiu, amb sortida i arribada a Chamonix, que travessa zones de França, Itàlia i Suïssa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)