Esquí

Rebaixa de punts FIS per a l'esquiador andorrà Àlex Rius a l’eslàlom de SAC

Max Tissot, entrenador: "...tots els esquiadors estaven lluitant pel podi a la primera mànega..."

L’equip masculí va disputar ahir a la nit (hora andorrana) a l’estació xilena de La Parva l’eslàlom de la Copa de Sud-Amèrica (SAC) i ho va fer amb la rebaixa de punts FIS d’Àlex Rius i amb la 8a posició d’Àxel Esteve.

Rius va aconseguir la 14a posició amb un temps de 1.38.21, a 2.07 del millor crono, que van compartir en la primera posició el francès Martin Arene i el txec Ondrej Berndt, amb 1.36.14. Amb aquest resultat, Rius marcava 30,32 punts FIS millorant els 43.92 que té en l’última llista de la FIS.

Per la seva part, Àxel Esteve va ser 8è amb un crono de 1.36.81, a 0.67 dels vencedors, i en va fer 19.84 punts FIS quan en l’última llista en té 19.78. Igualment, Josh Alayrach va ser 17è en l’eslàlom amb 1.38.46, a 2.32 del millor registre i amb 32.19 punts FIS (té 25.44).

Joan Verdú no va acabar la segona mànega mentre que Xavi Salvadores va quedar fora en la primera.

Max Tissot, entrenador: “Bones condicions de pista però amb molta boira durant la segona mànega. El nostre esquí ha estat una mica millor que el dia anterior amb el gegant. Tots estaven lluitant pel podi a la primera mànega. A la segona s’ha complicat amb la boira. Àlex Rius i Àxel Esteve han resistit més o menys bé i Àxel acaba a 0.67 i Àlex a dos segons i amb 30 punts millorant el que tenia”.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)